Szolgáltatások

Szállodánk vendégei az ingyenes parkolás és wifi-használat mellett igénybe vehetik fitnesz- vagy pingpongtermünket. A kertben található sportpályák izgalmas kikapcsolódásra csábítják a mozgás szerelmeseit. Gyermekjátszóterünkön kéttornyos játszóvár csúszdával és mászókával, kötélpiramis és hinták csalogatják a legkisebbeket. Nézze meg milyen további szolgáltatásokat kínál szállodánk pihenése alatt!

Szállás

Szállodánk valamennyi szobája és kétlégterű apartmanja légkondicionált, erkélyes. Minden szobában hűtő, síkképernyős televízió, külön wc és zuhanykabinnal, törölközőszárítóval felszerelt fürdőszoba található. A vidám hangulatú, nyugalmat árasztó szobákban új nyílászárók garantálják zavartalan pihenését. Az alvásminőséget kiváló minőségű, új matracok biztosítják.

Kétágyas szobáinkat pároknak ajánljuk, kétlégterű apartmanjaink gyermekes családok számára is ideálisak.

Szállás

Szállodánk valamennyi szobája és kétlégterű apartmanja légkondicionált, erkélyes. Minden szobában, hűtő, síkképernyős televízió, külön wc és zuhanykabinnal, törölközőszárítóval felszerelt fürdőszoba található. A vidám hangulatú, nyugalmat árasztó szobákban új nyílászárók garantálják zavartalan pihenését. Az alvásminőséget kiváló minőségű, új matracok biztosítják.

Kétágyas szobáinkat pároknak ajánljuk, kétlégterű apartmanjaink gyermekes családok számára is ideálisak.